مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام بهمن 99 برای عمل زیبایی پشت دست بوسیله تزریق چربی به پزشک مراجعه کردم بعد از گذشت بیش از 8 ماه و از بین رفتن ورم دستهایم شکل طبیعی خود را از دست داده اند و چربی تزریق شده به شکل تپه ای روی دستم نمایان است و پزشک میگوید هیچ راهی برای اصلاح آن وجود ندارد آیا امکان شکایت از پزشک وجود دارد؟ اگر دارد لطفاً راهنمایی بفرمایید کجا باید مراجعه کنم؟ با تشکر

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

از طریق دفتر خدمات قضایی به دادسرای جرایم پزشکی بابت قصور پزشکی از پزشک مربوطه شکایت کنید و مطالبه دیه و خسارت نمایید.

محمدابراهیم قموشی

محمدابراهیم قموشی :

بله دردادسرا شکایت کنید
وهم در نظام پزشکی
برای راهنمایی دقیق ترتماس بگیرید