مشاوره حقوقی رایگان - استعفا با وجود تعهد کار

با سلام و وقت بخیر.
من عضو هیات علمی وزارت علوم با 5 سال سابقه خدمت هستم و 1 سال و نیم پیش با تعهدی 7 ساله از پیمانی به رسمی آزمایشی تبدیل وضعیت شدم. ولی الان با توجه به موقعیت شوهرم که خارج از کشور کار مشغول به کار شده اند، مجبور به استعفا هستم.
سوال من اینست که با توجه به اینکه در متن تعهد هزینه ای بابت ترک کار و استعفا معلوم نشده است حداکثر هزینه ای که در مورد این نوع قرار دادها به صورت جریمه مقرر می شود چقدر است.
قسمتی از متن تعهد: تعهد و ملزم میگردم چنانچه از انجام تعهدات فوق الذکر خودداری نموده و یا پس از شروع به کار به هر علتی از اجرای تعهدات استنکاف نمایم و یا در محل اشتغال به کار خود حضور پیدا نکنم و بطور کلی بر خلاف تعهداتی که فوقاً توصیف شده عمل نمایم، موظف و مکلف به پرداخت خسارت به متعهدله به میزان برآورد هزینه ریالی و طبق نظر کارشناس منتخب سازمان فوق الذکر، بدون هیچ گونه عذر و بهانه ای می باشم و به موجب این سند، حق هرگونه اعتراض و ادعا نسبت به میزان خسارت تعیین شده از طرف متعهدله (سازمان) و یا اقدامات سازمان فوق الذکر جهت مطالبه خسارت را از خود سلب و ساقط مینمایم و هر آئینه تحت هرعنوان آغاز سخنی نمایم، از درجه اعتبار ساقط است و ضمن عقد خارج لازم که به اقرار بهصورت شفاهی عقد مزبور فی مابین منعقد گردید، کلیه ادعا و اعتراضات بعدی و احتمالی خود را تحت هر عنوان پیشبینی شده یا نشده را از خود سلب و ساقط نموده و مینمایم. ضمناً سازمان فوق الذکر مجاز است در صورت عدم پرداخت خسارت از طرف اینجانب، خسارات وارده را از طریق صدور اجرائیه از کلیه اموال منقول و غیرمنقول اینجانب و ضامنین و نیز از محل مطالبات اینجانب و ضامنین از سازمان فوق الذکر، وصول و تامین نماید. همچنین در صورت تغییر آدرس محل سکونت، متعهد میباشم که آدرس محل سکونت جدید خود را ظرف یک ماه بعد از تغییر نشانی به صورت کتبی به اطلاع دفترخانه و محل کار برسانم، در غیر اینصورت آدرس مندرج در این سند به منزله اقامتگاه قانونی اینجانب تلقی شده و کلیه برگه ها، مکاتبات و مراسلات به آدرس مزبور، ابلاغ قانونی تلقی میگردد و نمیتوانم به عذر عدم اطلاع متعذر گردم.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بستگی به نوع فعالیت شما وتوافق با دستگاه متبوع مبلغ خسارت تعیین میگردد