مشاوره حقوقی رایگان - صیغه موقت

سلام. زنی 38ساله هستم یه مدت با آقایی بودم ک خودمون بینمون صیغه خوندیم ولی ثبت نکردیم حالا میخاهیم با توافق دوطرف از هم جدا بشیم آیا باید جمله ای بخونیم یاهمین ک دوطرف از ادامه رابطه منصرف بشن کافیه؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر صیغه نامه تنظیم نشده زوج میتوانید مابقی مدت صیغه را به شما بذل کند واتمام رابطه را اعلام کند

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام زوج میتوانید مابقی مدت صیغه را به شما بذل کند واتمام رابطه را اعلام کند