مشاوره حقوقی رایگان - دادن وکالت بلاعزل برای وام با مبایعه نامه

با عرض سلام و خدا قوت

برای گرفتن وام از سایت درج آگهی شخصی پیدا کردیم و ملکی به ارزش 3 میلیارد را در مبایعه نامه (فروش ملک) ((در مبایعه نامه ارزش ملک 2 میلیارد ذکر شده)) برای دادن وکالت بلاعزل به ایشان نوشتیم برای دریافت وام به مبلغ 730 میلیون. ثمن معامله را هم 730 میلیون در مبایعه نامه نوشتیم و بعد با هم رفتیم سند خانه که گرو بانک بود را با 130 میلیون داد و ازاد کرد و وکالت بلاعزل از ما گرفت و قرار شد الباقی پول که 600میلیون بود را فردایش طبق تاریخ قید شده در مبایعه نامه برایمان واریز کند و نکرد و کار به شکایت کشید و حال 6 ماه گذشته.

حال سوال:

سوال 1. در مبایعه نامه قید شد اگر 730 میلیون در فلان تاریخ به حساب ما واریز نگردد این ((قرارداد)) از طرف فروشنده(یعنی ما) فسخ و کان لم یکن محسوب میگردد ،، و ایشان فقط 130 میلیون دادن و سند را از گرو بانک در اوردن و الباقی که 600 میلیون بود را نداد . ایا این بند از مبایعه نامه یعنی کلا مبایعه نامه فسخ میشه ولی وکالت بلاعزل فسخ نیست و به راحتی میتواند با آن وکالت خانه را بفروشد؟

سوال2. در مبایعه نامه ذکر شده ما و ایشان تا 6 ماه حق انتقال سند چه به شخص چه بانک یا فروش یا ... را نداریم ولی ایشان با وکالت بلاعزل خانه را قبل از 6 ماه زده به نام شخص دیگر. ایا فروش مال غیر محسوب میشود یا خیانت در امانت یا به دلیل موضوع سوال اولم هیچ کدام. ایا ما بدبخت شدیم رفت؟ یا با همین مبایعه نامه امکان پیگیریه شکایت هست؟

سوال 3. حال آن 6 ماه مهلت مبایعه نامه تمام شده و درخواست 200 میلیون پول می کند. ایا شکایت کیفری میتوان کرد؟ یا فقط شکایت حقوقی میشود کرد؟

سوال 4. در مبایعه نامه ذکر شده اگر کسی خلافی کنه باید روزی 2 میلیون ریال خسارت بدهد. ایا شامل ایشان میشود؟

دلهایتان شاد که وقت گرانبهایتان را برای ما میگذارید ;)

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اینجا برای پاسخ به سوالات کوتاه است شما برای اینهمه سوال تماس بگیرید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
جهت اخذ توضیحات بیشتر شما وبررسی موضوع وارائه راهکار مناسب حقوقی از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با سلام
سوال شما بسیار طولانی است و پیشنهاد میشود از طریق پنل مشاوره تلفنی با من تماس بگیرید تا به درستی راهنمایی شوید