مشاوره حقوقی رایگان - تصادف منجر به فوت

سلام در بلوار آیت الله تهرانی دوتا ماشین به هم برخورد میکنن و یکیشون چپ میکنه و برادر بنده که از اون بلوار عبور میکرده به خاطر کمک خواستن خانمی که داخل تیبا گیر افتاده بوده ماشین رو بقل بلوار پارک میکنه وبه کمک اونا میره بعد کمک به آنها یک پراید سفید با سرعت بالا میاد میزنه به برادر بنده و برادرم در دم فوت میکنه و راننده پراید متواری میشه و هیچکس هم نمیتونه شمارشو برداره دوربین های اون منطقه رو چک کردیم عکس ماشینی که به برادرم زده رو از یه دوربین تو منطقه پیکان شهر پیدا کردیم که از بقل ماشین گرفته و شماره پلاک معلوم نیست تو اون منطقه هم دوربین مغازه دارها زیاده با این حال که با نامه کلانتری میریم هیچکس همکاری نمیکنه و همه بهانه میارن و دوربین رو نمیزارن چک کنیم کلانتری هم مآمور نمیده بریم چک کنیم من وکلانتری نامه هم نمیده که بریم آگاهی شکایت کنیم که اونا پیگیری کنن میخاستم بدونم چطوری میتونم این قتل رو به آگاهی ببرم واینکه اون دوتا خودرویی که با هم تصادف کرده بودن وبرادر فوت شده من به خاطر کمک به آنها این حادثه براش پیش اومده آیا مقصر هستند یا نه ممنون میشم اگر راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

ب عنوان ورود ثالث در پرونده ان دو ماشین که تصادف کردند وارد شوید تا همزمان رسیدگی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
باید وراث شکایت خودرا طرح نمایند تا تعیین تکلیف شود واصولا صندوق خسارات بدنی موظف به پرداخت دیه خواهد بود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر دو خودرو که ابتدا تصادف کرده اند هیچ مسوولیتی در مقابل فوت برادر شما نخواهند داشت
و شما باید شکایت خود را مطرح نمایید و در دادسرا در خواست رسیدگی و مشاهده دوربین ها توسط آگاهی را مطرح نمایید و ...
و حتی اگر خودرو متواری مشخص نشود شما میتوانید دیه فوت را از طریق صندوق تامین خسارتهای مالی اخذ نمایید و

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام باید وراث شکایت خودرا طرح نمایند تا تعیین تکلیف شود

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

شکایت خود را مطرح نمایید در نهایت دیه از صندوق بیمه پرداخت میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
تخت شرایطی می توانید دیه را از صندوق بیمه دریافت کنید