مشاوره حقوقی رایگان - فضای مجازی

با سلام مرحله تحقیقات استخدامی ناجا هستم میخاستم بدونم خط مادرم ک دست منه باهاش واتساپ دارم کامل چک میشه یا خیر

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

سلام سرورهای واتساپ خارج از ایران هست و امکان کنترل آن وجود ندارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر به نام شما باشد بله اما در مورد بستگان شما در مرحله گزینش ممکن است بررسی شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام سرورهای واتساپ خارج از ایران هست و امکان کنترل آن وجود ندارد