مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با درود خدمت اساتید
بنده یک چک از مشتری بابت خدماتی که دادم دریافت کردم و اصل رسیدی که قبلش نوشته بودم بعنوان امانت نزد بنده میباشد رو از اشون گرفتم و منهدم کردم و ایشان هیچ مدارکی علیه بنده ندارد ولی از رسیدم رفته در دفترخانه برابر اصل کردند!
و الان هم شکایت که چک را مسترد کنم البته بعنوان خیانت در امانت شکایت کردن
تاریخ چک دوسال پیش بوده است و در وجه شخص دیگری است
و حالا دادم شخص ثالث برگشت زده است!

شورای حل اختلاف نرفتم چون بیمار بودم
و الان هم یک پیام اومده پرونده به دادیاری رفته و نوشته در صورت لزوم احضار میشم در غیر اینصورت طبیعتا خیر!

سوال؟
آیا در صورت احضار رسید برابر اصل را منکر شم و بابت جعل و تهمت شکایت کنم برنده خواهم شد یا نه!در دادگاه سندش معتبر است،،،؟

ولی واقعا اینجور نمیشه من دست خط شما رو جعل کنم ببرم برابر اصل کنم و ازتون شکایت میشه همچین چیزی!؟
با تشکر بابت وقتی که میزارید

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
قابل بررسی است وباید مدارک شما توسط وکیل مورد بازبینی قرار گیرد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام موضوع شما در اینجا قابل پاسخ نیست
برای ارائه راهکار قانونی تماس بگیرید