مشاوره حقوقی رایگان - کسری خدمت

با سلام
پدر من خدمت سربازی خودشون را در زمان جنگ در مناطق سومار و جزایری همچون خارک و هرمزگان و سیری و ... گذرانده اند آیا اقدام کنیم ایثارگری به ایشون تعلق میگیره که برای کسری سربازی اقدام کنم؟؟؟

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

می توانید با مسدود کردن شماره ملی ممنوع الخدماتش کنید تا خودش را نشان دهد.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله
به اداره انور ایثارکران مراجعه نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله سه چهارم خدمت ایشان داوطلبانه محسوب میگردد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام شما درخواست خود را به امور ایثارگران مطرح نمایید تا بررسی گردد