مشاوره حقوقی رایگان - برای اخراج کارمند دولتی مطابق چه بند و تبصره ای باید به دیوان شکایت کرد

زودتر از موعد قرارداد پیمانی ام گزینش از آموزش و پرورش حکم اخراج را صادر کرد .
مطابق چه بندی از قانون جهت سنوات ده ساله ام و سایر مزایا به دیوان شکایت ببرم .
ماده و تبصره ای آن ؟
ممنونم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

آیین نامه استخدام پیمانی مواد مختلفی را در نظر دارد که با مراجعه بدان میتوانید لایحه دقیق تنظیم نمایید