مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست ترک منزل از طرف همسر مرد نسبت به همسر زن

باسلام. بنده خانمی 49 ساله با دو فرزند پسر و دختر 25 و14 ساله هستم و مدت زندگی مشترک 27 سال میباشد همسرم با کوچکترین بحث و جدال به خونه باغ خود که چند کیلو متر با خونه اصلی اش فاصله داره رفته و هربا به مدت 4ماه و دوماه و یکماه و همینطور چندهفته بعنوان قهر منزل را با من و فرزندانم ترک کرده و بدون هیچ تماس تلفنی و حمایت مالی و اینکه حتی در هیچ شرایطی جواب تلفن بنده را نمیدهد و هربار در هربحثی توهین کلامی و تهدید و دست درازی میکند
لذا با همه این موارد اخیرا باتوجه به جواب ندادن زنگ تماسم و اجازه گرفتن از ایشان برای دیدار از خانواده که در شهری دیگر حضور دارند و طبق عادت همیشگی ایشان بمدت دوهفته قهر کرده بودند من هم بدون هماهنگی نزد خانواده ام رفتم و در غیابم همسرم شکایتی مبنی بر ترک منزل و بدون اجازه طرح نموده و دادخواست داده است
آیا بنظر شما حق قانونی و منطقی درمورد این دادخواست چی میتواند باشد؟ و من در مقابل چه باید بکنم که حق خود را ثابت نمایم ممنون میشم که پاسخ بنده را در اسرع وقت بدهید

پاسخ ها :

محمدرضا عبادی

جناب آقای محمدرضا عبادی :

شما باید زمانی که در منزل هستین به پلیس تماس بگیرین و صورتجلسه کنن که درمنزل حضور دارین و در تمکین هستین