مشاوره حقوقی رایگان - مخدوش شدن شناسنامه

سلام وقت بخیر
یه سوال داشتم متاسفانه یه بطری آب داخل کیفم تموم مدارکمو از جمله شناسمه رو خراب کرده طوری که آب با مهر ترکیب شده یه سری لکه روی صفحاتش ایجاد شده یه لکه آبی رنگم دقیقا روی عکس افتاده میخواستم بدونم با وجود لکه روی عکس امکان تعویض شناسنامه هست؟؟
یا برای اینجور موارد المثنی میدن؟ (المثنی نمیخوام)

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
هرچند این امکان است شما را بعلت مخدوش شدن شناسنامه به ددادسرا معرفی نمایند ولیکن قطعا تبرئه خواهید شد ومیتوانید شناسنامه خودرا تعویض کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. بله شناسنامه
تعویض خواهد شد و نه المثنی