مشاوره حقوقی رایگان - بازخریدا جباری

سلام. توسط هیات تخلفات اداری تامین اجتماعی حکم بازخریداز خدمت برایم صادرشدکه دران زمان 23سال سابقه خدمت داشتم توسط دیوان عدالت اداری بازگشت بکارشدم هیات تجدیدنظردیوان رای به نفع تخلفات سازمان تامین اجتماعی داده ودرزمان اجرای حکم قطعی دیوان که با 1/5سال تاخیربه بنده ابلاغ شد26سال سابقه کارداشتم مجدداطرح دعوی کردم که با26سال سابقه کارمشمول بازنشستگی هستم هیات بدوی وتجدیدنظردیوان توجهی به سابقه سن بنده که 53سال بوده توجهی نکرده مجددابازخریدی راتائیدکردندلطفاچه کاری می‌توانم بکنم. ممنون

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر رای دیوان قطعی شده می توانید تحت شرایطی دادخواست اعاده دادرسی بدهید