مشاوره حقوقی رایگان - ادعای گم شدن شناسنامه توسط مادر کودک

سلام
من و همسرم مدتیه کارمون به طلاق کشیده. یه بچه 3/5 ساله داریم. در هفته دو روز حق ملاقات دارم. هر وقت به خانمم میگم اومدنی شناسنامه و دفترچه بیمه بچه رو هم بیار. میگه گم شدن.
این اولین بارش نیست که شناسنامه بچه رو گم کرده. ولی اینبار احساس میکنم به قصد اذیت کردن میگه گم شده.
از اونجایی که اونا بی مورد و الکی پرونده باز کردن، من چجور میتونم علیه خانمم شکایت کنم تا شناسنامه و دفترچه بیمه بچه رو تحویلم بده؟
ممنون از زحماتتون

پاسخ ها :

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

شما می‌توانید به شعبه اجرا دادگاه مراجعه ویااینکه درخواست المثنی بدین

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
مدارک جدید بگیرید شما ولی و این اختیار را دارید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شعبه اجرای احکام پیگیری کنید یا المثنی بگیرید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

مدارک شناسایی معمولا نزد کسی که حضانت را به عهده دارد میماند مگر موارد ضروری

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
از طریق شعبه مربوطه وبا ارائه لایحه درخواست نمایید

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
میتوانید المثنی بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
می توانید جهن المثنی اقدام نمایید
با توجه به اینکه حضانت دست ایشان است مسلما مدارک هویتی باید در نزد مادر باشد

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

سلام. ابتدا باید اظهارنامه ای جهت استرداد شناسنامه و دفترچه برای مخاطب ارسال بفرمایید.

مهدي  زرگر

مهدي زرگر :

استان :

دادخواست باید تنظیم شود

محمد  صابر

محمد صابر :

با سلام
اگر فرزندتان نزد ماد زندگی مینماید لزومی به داشتن شناسنامه و دفترچه در نزد شما نیست بلکه اگر شناسنامه و دفترچه بیمه دست شماست می بایست آنرا به مادر طفل که حضانت بر عهده اوست تحویل دهید و در این خصوص هیچ شکایتی از طرف شما مبنی بر استرداد شناسنامه و دفترچه بیمه در دادگاه پذیرفته نمی شود لذا دست از آذار و اذیت هم بردارید و به خودتان و فرزندتان آسیبی نرسانید ، زمان حلال مشکلات شما خواهد بود.

مهدی اسدبیگی

مهدی اسدبیگی :

با سلام و احترام
موضوع را طی یک اظهارنامه عنوان نموده و سپس با کمک شهود طرح دعوا نمایید