مشاوره حقوقی رایگان - درخواست راهنمایی و مشاوره جهت شکایت بر علیه کسانی که دسته چک های مسروقه را برگشت می زنند

لطفا در زمینه دادخواهی زیر مشاوره فرمایید:
خلاصه مطلب: طرح دادرسی مجدد علیه کسانی است که مستقیما یا غیر مستقیم (به واسطه دلال یا ...) اقدام به برگشت چک های مسروقه بنده (که طی روال قانونی و حکم قضائی ابطال شده اند) نموده و علی رغم حکم قضایی اولیه و ابطال رسمی و مطابق حکم قضایی دسته چک، موفق به دریافت حکم احضاریه بنده شده اند ولیکن در شرایط فعلی و شیوع کرونا و مدارک کافی برای احراز محق بودن عرایض و ادعای بنده و مسبوق به سابقه بودن شکایات امکان حضور بنده برای اثبات بی گناهی و رد شکایت و برعکس شکایت علیه خواهان وجود ندارد.
متن دادخواهی که هنوز ارائه نشده است عبارت است:

با سلام و عرض تحيت
احتراما بدينوسيله به استحضار مي رساند خودروي اينجانب ح.د فرزند ع. و به شماره ملي ........ به استناد مدارك پيوست در تاريخ 09/01/1400 مورد سرقت واقع شده است كه مطابق مستندات پيوست در تاريخ مذكور توسط پليس محترم 110 موارد مسروقه اعم از دسته چك و گوشي همراه و كيف و مدارك شناسايي و ... (مندرج در شرح شكوائيه) ثبت و در تاريخ 10/01/1400 به صورت جامعتري توسط كلانتري محترم 107 فلسطين و متعاقبا حكم قضايي صادره دادسراي ناحيه 7 انقلاب به بانك ذي‌ربط-تجارت و نيز دفاتر ثبت احوال و اسناد (و پليس 10 و پيشخوان هاي دولت الكترونيك) و خدمات قضايي اطلاع رساني و جاري شده است.
شايان ذكر است كه مراتب اطلاع رساني به بانك عامل صادر كننده چك (بانك ...) نيز مطابق مستندات پيوست در همان هفته اول در دو مرحله معمول گرديده و دسته چك مربوطه ابتدا به تعليق درآمده و سپس با حكم قضايي به طور كامل ابطال شده است (كه مدارك آن به پيوست قابل ملاحظه مي باشد). ولي علي رغم اقدامات قانوني متأسفانه بانك عامل به دلايل نامشخص كليه چك هاي صادره مرتبط با دسته چك را از شعبات ذي‌ ربط برگشت زده و هيچگونه اطلاع رساني به مراجع قضايي ذي‌ ربط نداده است و اين موضوع با تماس تلفني اشخاصي اعم از دلال هاي چك و اشخاص حقيقي و حقوقي با تلفن همراه بنده (كه بانك عامل در اختيار ايشان قرارداده است) و جاري شدن ادبيات مختلف و ارعاب و ... از ناحيه ايشان همراه بوده است كه موضوع رسالت پيگيري و اعلام وضعيت سريال هاي دست چك مسروقه از بانك مربوطه به نامبردگان در اسناد واصله چكهاي برگشتي از بانك را محلي از اعراب نموده است. نكته قابل ملاحظه اين است كه برگشت چك از جانب بانك به دلالان چك با اعلام هر سه مورد عدم كفايت موجودي، مغايرت امضاء با امضاء اصلي صاحب چك(اينجانب) و نيز منع قضايي/قانوني (به استناد مدارك پيوست) همراه بوده است كه هيچ يك از مغايرت هاي مذكور موجب نگرديده است كه بانك صراحتا به متشاكيان-دلال هاي چك، اعلام سرقت دسته چك نموده و متعاقبا موضوع را به مراجع محترم قضايي اطلاع رساني نمايد.
همچنين به استناد ابلاغيه پيوست به شماره .......... (صادره به مورخ 22/06/1400) مندرج در سايت خدمات قضايي الكترونيك مبني بر احضار اينجانب توسط شاكي به نام آقاي م.م از شعبه اول شوراي حل اختلاف خشكبيجار استان گيلان مبني بر مطالبه وجه چك، هزينه هاي دادرسي و اعسار و...... و متعاقبا لايحه دفاعيه بنده به شماره رهگيري ....... (صادره در تاريخ 27/06/1400-تهيه شده توسط بنده به شرح پيوست) و سپس ابلاغيه ارجاع به دادگاه به شماره ابلاغيه .......... (صادره به تاريخ 28/06/1400) مبني بر ارجاع به مراجع قضايي به دليل اعلام عدم صلاحيت ذاتي پرونده توسط شعبه يك شوراي حل اختلاف خشكبيجار، مؤيد عرايض بنده براي عدم ايجاد يك ارتباط منطقي بين شكايت اوليه موجود اينجانب از دادسراي ناحيه 6 تهران و نهادهاي مربوطه اعم از شعبات بانك و مراجع محترم ذي‌صلاح قضائي مربوطه بوده و علي رغم تجميع دادخواست ها و جاري شدن پرونده در سيستم يكپارچه خدمات قضائي الكترونيك و نيز اطلاع رساني به بانك ها، كماكان طيف متعددي از تماس ها از دلالان چك و نيز احضاريه فوق الذكر روي چك برگشتي دسته چك مسروقه بنده در جريان است و هيچ گونه اقدام و اطلاع رساني بنده اعم از لايحه دفاعيه، مراجعه به بانك ها و پيگيري از مراجع ذي‌ربط در رابطه با عوض شدن جاي شاكي اصلي (بنده) و متشاكيان و نيز اقدامات نهادهاي قانوني حداقل به صورت اخطاريه و اطلاع رساني بانك هاي عامل از اقدامات غيرقانوني مؤثر واقع نشده و از اشتباهات جاري و تماسها و احضاريه اخير فوق (پيوست) ممانعت به عمل نياورده است.
لذا نظر به اطلاع رساني به موقع اينجانب در خصوص شكسته شدن شيشه خودرو و سرقت اموال شخصي و دسته چك و مدارك شناسايي و مراجعه به بانك عامل و نيز ارجاعات ذي‌ربط و حكم دادسراي محترم ناحيه 6 تهران و عدم تحقق روند دادرسي تا كنون و نيز شكايت متقابل دلالان چك و متشاكيان پيش فرض اوليه، مستدعي است دستور فرماييد ضمن تجميع مستندات ذي‌ربط پيوست(و قابل استعلام از نهادهاي صادركننده) مساعدت مقتضي جهت پيشگيري از حضور بي مورد بنده به عنوان شاكي اصلي در مراجع قضايي مربوطه در شرايط شيوع كرونا و نيز احقاق حقوق حقه اينجانب مبذول گردد.
پيشاپيش از بذل توجه و مساعدت آن نهاد محترم قضايي در عنايت به عرايض فوق الذكر و پيشبرد شكايت مطروحه بنده و مطالبات ذي‌ربط كمال امتنان را دارد.

باتشكر و تجديد احترام
و من الله التوفيق

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام طبق قانون اگر چک ها ، دست ، دارنده با حسن نیت باشد ، شما مکلف هستید که مبلغ چک را پرداخت نمایید و سپس علیه سارق اقامه دعوا مطالبه وجه ‌نمایید
ولی موضوع سرقت چک های شما راهکار قانونی دارد که در اینجا امکان پاسخ وجود ندارد جهت مشاوره تماس بگیرید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بهتر است از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید.

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

امکان شکایت است پیشنهاد میشود مشاوره بگیرید