مشاوره حقوقی رایگان - پرونده از آمار کسر و ارجاع به دادگاه بدوی

با سلام و خسته نباشید .. پدر من در دادگاه بدوی رای به نفعش صادر شد در مورد خیانت در امانت که دادگاه بدوی اتهامات پدر رو رد کرد و طرف مقابل اعتراض کرد رفت دادگاه تجدید نظر .. الان بعد از گذشت سه سال این ابلاغ اومده که پرونده از آمار کسر و به شعبه 113 ارجاع شد ... شعبه 113 همان دادگاه بدوی بود که رای به نفع پدر داده بود الان دوباره تشکیل جلسه داده! میخاستم دلیلشو بدونم .... ممنونم خسته نباشید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام احتمالا دادگاه تجدیدنظر ، به علت نقص پرونده یا نقص تحقیقات ، پرونده را به دادگاه بدوی ارسال کرده تا نقایص
را برطرف نماید یا تحقیقات را کامل نماید و سپس دوباره پرونده را به دادگاه تجدیدنظر برای صدور حکم قطعی ارسال نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
به این دلیل بوده که رای دادگاه بدوی را تایید نکرده و از شعبه خواسته شده مجدد بررسی شود.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
ظاهرا تجدیدنطر خواهی فرد موثر بوده وپرونده جهت رسیدگی مجددا به شعبه بدوی ارسال شده است

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر رای جدیدی نیامده باید حضوری مراجعه کنید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر رای جدیدی نیامده باید حضوری مراجعه کنید