مشاوره حقوقی رایگان - محکوم شدن بابت نگهداری مشروب دست ساز

سلام خسته نباشید بنده تو عمرم برای اولین بار یه اشتباهی کردم الان موندم چیکار کنم..بنده سوپر مارکت دارم . چند سال پیش رفتم و از شهرستان برای فروش داخل مغازه کشمش خریدم. بعد گذشت چند سال از کل کشمش ها یک گونی باقی مونده بود که بخاطر شته زدن فروش نرفت و من هم برای اینکه دور نریزم‌ تو خونه با اون 18لیتر عرق کشمش گرفتم بعد 1روز از کلانتری ریختن داخل خونه 18لیتر رو پیدا کردن و من رو بردن .. خدا نشناس ها داخل پرونده 30 لیتر زدن. هر چقدر گفتم آقا داخل گالن 20لیتری مگه میشه 30لیتر ریخت.خلاصه قبول نکردن و هر چی دلشون خواست نوشتن. و من رو انداختن زندان 10روز بعد با سند بیرون اومدم. حکم 14میلیون جریمه 6ماه زندان اومد. اعتراض زدم قبول نکردن...هیچ راهی ندارن من زندان رو تبدیل کنم. به هر چی چه نقدی چه جایگزین حتی راضی ام 6ماه رفتگری کنم ولی زندان نرم..من با مادرم 2نفری زندگی میکنیم و مادرم سرطان داره از اون مراقبت میکنم.پدرم سال 83 فوت کرده.من حتی از شورای محل از امام جماعت محل مهر و امضا میارم که من نه عرق میخورم نه میفروشم . نه تا حالا پام به کلانتری باز شده تو عمرم...ممنون میشم اگه راهی هست چاره ای هست کمکم کنید زندان نرم..درضمن من هیچ سابقه کیفری ندارم..

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه رای شما قطعی ولارم الاجراست

محمدرضا کریمی

محمدرضا کریمی :

با سلام
تقاضای آزادی با پابند الکترونیک نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر ولی شما بعد از تحمل 1/3 مجازات حبس میتوانید درخواست آزادی مشروط و تعلیق مجازات و زندان باز را مطرح نمایید البته اگر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود با گذشت یک سوم تقاضای آزادی مشروط نمایید.