مشاوره حقوقی رایگان - درباره احضار به اگاهی

سلام خسته نباشید
من صبح ها میرم کارخونه ساعت هشت مرسم خونه تو محلمون یه مغازه ای هس سمساری کوچک منم بعد اینکه رسیدم خونه بعد یه دو ساعت میرم اون مغازه که دوستتم هست اونجا مس برنز اهن هاشو من میخرم یه روزی یه پسره اومد گفت من اهن دارم شما میخری گفتم بله به قیمت روز قیمت گفتم گفت باشه پس تشریف بیارید سرکوچمون وسایلارو بدم منم با ماشین رفتم سرکوچه منتظر بودم تا بره بیاره بعد ده دقیقه اورد منم اوردم وزنش کردم پولشو دادم برگشتم بعد ماشینم از فامیلا گرفتم هنوز پلاکشو نزدم به نام فاملمونه زنگ زد گفت برید اگاهی واحد سرقت امروز من تو مامورت کاری بودم نتوانستم برم پسرم رفته دیده رو پرونده نوشتن سرقت از ساختمان نیمه کاره بعد گفتن اون پسره نگهبان بوده که وسایل هارو هنگام به شما دادن از طریق دوربین پلاکتونو دیدن الان باید چیکار کنم قراره شنبه برم اگاهی اخه منم ندونستم این نگهبانه بهم اونجا گفت وایستا برم بیارم ممنون میشم زود جواب بدید

پاسخ ها :

یعقوب بختياري مقدم

یعقوب بختياري مقدم :

استان :

اگه شاهد دارین که باید بگین داستان چی بوده وگرنه باید رضایت صاحب ساختمان رو بگیرین و علیه اون نگهبان شکایت حقوقی انجام بدین

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام پلاک خودرو شما
هنگام سرقت توسط دوربین ضبط شده است پس شما باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، شغل خودتون و جریان‌ را کاملا شرح بدهید و دو نفر شاهد هم همراه خود ببرید و از خودتان دفاع کنید .

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

شما باید ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

باید بتوانید اثبات کنید بهتر است از پنل مشاوره تلفنی مشاوره بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با شرح حال موضوع و شغل خود و به استناد شهود دفاع نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید این موضوع را در دادسرا اثبات نمایید.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
باید ادعای خود را ثابت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود می بایست ادعای خود را در دادگاه اثبات نمایید