مشاوره حقوقی رایگان - استعفای معلم رسمی به دلیل بیماری وعدم موافقت با انتقالی

سلام مراقب سلامت ماده 28دو سال سابقه و استخدام رسمی هستم. به دلیل بیماری خود ایمنی روماتیسم درخواست انتقالی دادم و موافقت نشد می خواهم استعفا بدهم. از نظر قانونی راه بهتری هست غیر از استعفا ؟یا راهی که کمک کند بر اساس مدارک پزشکی انتقالی بگیرم؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
پیشنهاد می شود ابتدا خواسته خود را در دیوان عدالت همراه با مدارک پزشکی مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نحو عدم موافقت را ذکر نکرده اید در صورت صدرو حکم باید موضوع در دیوان مطرح گردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با انتقالی موافقت نمیکنند لاجرم باید از گزینه استعفا استفاده نمایید