مشاوره حقوقی رایگان - سوال در مورد داوری

یک شرکت تعاونی ساختمانی هستیم که در قراردادهای فیمابین خریداران و شرکت شرط داوری توافق شده منتهی بعنوان حل و فصل بصورت کدخدامنشی و ذکر اینکه هیئت داوری حق صدور رای ندارد . حال یک اتحادیه بدون توجه به قراردادها اقدام به صدور رای نموده بدون اینکه قوانین مربوطه و اصل عدالت را رعایت کند !! مثلاً برای یک تعداد افراد با خواسته ی واحد و موضوع و شرایط واحد پنج رقم متناقض رأی صادر نموده !!! و یا در مورد بعضی از افراد که درخواست وجه شان را داشته اند رأی بسیار ظالمانه ای صادر کرده مبنی بر اینکه مبالغی که افراد طی چند سال بصورت اقساط و چک‌های مدت دار به شرکت پرداخته اند را مقرر کرده از تاریخ عقد قرارداد کل مبلغ را بر اساس شاخص بانک مرکزی خسارت به آنها پرداخت شود !!
لازم به توضیح است که این اتحادیه مغرضانه رأی های صادره را با اینکه میدانسته اند بنده در زندان بسر میبرم به آدرس دفتر تعطیل شده شرکت ارسال کرده اند و حالا هم که به مرخصی آمده ام از دادن رأی ها به اینجانب سر باز می‌زنند و از طرفی چون به من ابلاغ نشده و من از صدور آنها اطلاع نداشته ام بر اساس آن آرا اجرائیه صادر شده است!!
حال میخواستم بدونم چه باید بکنم ؟!
آیا می توانم از هیئت داوری فوق شکایت بکنم ؟

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

درود برشما
اگر رای بهتون ابلاغ نشده و اثبات کنید که هیچونه ابلاغی یا اطلاعی از جلسات نداشتید یا رای بهتون ابلاغ نشده میتونید تقاضای ابطال رای داور بکنید .

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

با توجه به حوزه تخصص اینجانب در این خصوص پیشنهاد میشود از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
کاربر محترم در صورتیکه پاسخ ارائه شده توسط همکاران محترم نیاز به تشریح وتوضیحات بیشتر است میتوانید از پنل مشاوره تلفنی تماس حاصل فرمایید