مشاوره حقوقی رایگان - مزایده

با سلام و احترام
اینجانب محکوم له بابت طلب یک زمینی را توقیف نمودم و اکنون مزایده برگذار میگردد آیا اگر خودم بخوام زمین را بردارم با توجه به اینکه از محکوم علیه طلب دارم باید پیش پرداخت ده درصد را پرداخت کنم و اگر کسی در مزایده شرکت نکند چند روز فرصت دارم تا درخواست بدهم زمین را با قیمت پایه کارشناسی اینجانب بردارم
طلب اینجانب حدود ششصد میلیون میباشد و ارزش زمین هم حدود هشتصد میلیون میباشد.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله اگر محکوم له بخواهد در مزایده شرکت نماید باید 10 درصد پیش پرداخت را به صندوق دادگستری واریز نماید البته اگر
ولی اگر شما در مزایده شرکت نمایید و بعد از مزایده بخواهید خودتان زمین را بردارید نیاز به واریز پیش پرداخت نمی باشد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
شما میتوانید معادل طلب زمین را بردارید ولیکن مابه التفاوت انرا باید پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به اندازه محکوم به میتوانید مالک زمین شوید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به اندازه محکوم به میتوانید مالک زمین شوید.