مشاوره حقوقی رایگان - ثبت برند

سلام پدر من 40 سال قنادی مشهوری داشت اسم قنادی 40 ساله هست و خیلی معروف در شهر ما. چند سال پیش شریکش سرش کلاه گذاشت و قنادی رو که پروانه کسب داشت گرفت و انداخت بیرون حالا من یه سایت دارم به اسم این قنادی و چون نماد اعتماد الکترونیکی دارم با این اسم قنادی میخام ثبت برند بکنم. سوالم اینجاست که آیا بعد ثبت برند میتونم علیه قنادی شکایت بکنم که اسمشو تغییر بده؟ چون اسم قنادی در پروانه کسب ایشون ثبت هست.

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
درصورت ثبت برند در سامانه علائم تجاری وپذیرفتن ان بله امکان طرح شکایت علیه ایشان وجود دارد