مشاوره حقوقی رایگان - منع اشتغال خانمم

سلام
همسرم بعد از ازدواج شاغل شده و استخدام آموزش و پرورش می باشد علاوه بر اینکه حقوقش را برای خودش پس انداز می کند شاغل بودنش مشکلاتی برای من و فرزندانم بوجودمی آورد. ضمنا در سند ازدواج هیچگونه شرایطی درج نشده و شغل همسرم خانه دار نوشته شده.
سوالم اینه که من میتونم ایشون رو از ادامه اشتغال باز دارم؟یعنی در واقع من میخوام خانه دار آوردم خانه دارهم باشه.

پاسخ ها :

سعید   دهقانی فیروزآبادی

جناب آقای سعید دهقانی فیروزآبادی:

با سلام
شما بیان نکردید چند ساله اشتغال دارند و آیا در بدو استخدام شما چیزی امضاء نموده اید یا خیر

یک وکیل

به موجب ماده 1117 قانون مدنی مرد می تواند همسر خود را از اشتغال به مشاغلی که منافی مصالح خانواده یا حیثیت زوج یا خود زوجه باشد بازدارد.

یک وکیل

سلام" خیر نمی توانید . چونکه شغل همسرتان منافی مصالح خانوادگی و یا حیثیت و شئون همسرتان نیست و شغل فرهنگی حتی از مشاغل ارتقاء دهنده جایگاه خانوادگی و اجتماعیست .

محمد خادمي حمید

جناب آقای محمد خادمي حمید:

سلام همکاران محترم به درستی پاسخ مقتضی به سوال شما را داده اند

یک وکیل

همانطور که همکارم جناب آقای گنجی فرمودند مشاغل فرهنگی به هیچ عنوان از مشاغل مخالف مصلحت خانواده نمی باشد و علی الاصول در این موارد دعوی رد خواهد شد

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

بله می توانید این از حقوق حقه زوج است که از اشتغال به حرفه همسرش که منافات با صلاح خانواده است جلوگیری نماید
البته به یاد داشته باشید شما در دارایی همسرتان هیچ حقی ندارید و اموال ایشان متعلق به خود ایشان است و نفقه در هر حال بر عهده شماست
شما می توانید برای مشاوره بیشتر با بنده یا سایر همکاران تماس حاصل فرمایید
قبل از تماس پیام ارسال دارید

علی رفیعی

جناب آقای علی رفیعی:

سلام ،شغل فرهنگی منافی مصالح خانوادگی نیست و شما نمیتونید مانع ایشون بشوید .