مشاوره حقوقی رایگان - حفر چاه آب

سلام و درود مجموعه ای دو هکتاری بصورت شهرک دیوارکشی شده دارای 20 قطعه تقسیم شده است اگر بخواهیم چاه آب برای مجموعه داشته باشیم مجوز میدن و باید به کجا مراجعه کنیم ملک مورد نظر کاربری زاعی داردوچندتا ویلا نیز ساخته شده در داخل مجموعه و آدرسش هم در ماهدشت کرج هست ممنون میشم راهنمائی بفرمائید

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام خیر اقدام شما مبنی بر تفکیک زمین مزروعی بدون مجوز جهاد کشاورزی ، تغییر کاربری غیرمجاز محسوب میشود
و پروانه چاه برای ایجاد باغ شهری صادر نخواهد شد مگر ..

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
با ساخت و ساز غیر مجاز نه تنها امکاناتی تعلق نمی گیرد بلکه امکان تخریب نیز وجود دارد