مشاوره حقوقی رایگان - آزادی خودرو حمل مواد مخدر

سلام.3کیلو تریاک گرفتن ازم زیر صندلی عقب بوده. الانم تحت سند مبلغ 200 تومن بیرونم. الان واسه ی ازادی ماشین چه باید بکنم. قولنامه به نام خانممه. ماشینم کلا ازدم قسط خریدم.2قسطشم بیشتر ندادم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اتومبیل حمل مواد مصادره خواهد شد مگر ..

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اگر ماشین متعلق به همسر شما است ایشان باید اعتراض ثالث کنند.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با این وسیله فی نفسه وسیله حمل وتوزیع نباشد ازاد خواهد شد