مشاوره حقوقی رایگان - مشکل مزاحمت پارک خودرو

سلام کوچه ما بن بست 6متری است ولی دهانه کوچه 8 متری یکی از ساکنین کوچه در دهانه کوچه پارک میکند چون ما ته کوچه هستیم برای عبور باید دنده عقب بگیریم و خیلی مشکل است لطفا رانمایی کنید میتوانیم شکایت کنیم به کجا

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

به عنوان مزاحمت میتوانید شکایت کیفری خود را مطرح نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می توانید با پلیس تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و اقدام به شکایت نمایید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

میتوانید شکایت کیفری خود را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر مزاحمتی دارد میتوانید شکایت کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام ابتدا به پلیس 110 تماس بگیرید و صورتجلسه نمایید و سپس شکایت مزاحمت را مطرح نمایید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با سلام،اول پلیس 110 صورتجلسه کند و بعد میتوانید شکایت مزاحمت را مطرح بفرمایید.