مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

سلام.. من برادرم پونصد میلیون ضامن کسی شد و پشت چک اون طرف رو به عنوان ضامن امضا کرده البته که این مبلغ پول رو از چندین نفر جداگانه گرفتن که کل پول شد پونصد ..... الان اون طرف تو شرایطی قرار گرفته که نمیتونه پول رو بده .. و سه تا چک مال نزول خور هست. برادرم اموالی هم نداره یه ماشین داره که به اسم خانومش هست.. خواستم بدونم اگر نتونه پول رو بده و ازش شکایت کنن چه حکمی داره؟

پاسخ ها :

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام اگر محکوم به پرداخت شوند و دادخواست اعسار دهند، اقساط پرداخت خواهند نمود.