مشاوره حقوقی رایگان - پلمب آسانسور آپارتمان

بنده مدیر ساختمان آسانسور پس از آوردن کارشناس اداره استاندارد برسی شد پلمب کردم فردا مسئولیت به گردن من بود اتفاق می‌افتاد الان همسایه ها میگن میریم مسکن و استاندارد با اجازه کی رفتین اینکار کردین رفع پلمب دادستان دستور بده منم کارم قانونی بوده حالا می‌خوان بندازن گردن من شما بانی بودی خاموش کردی پلمب

پاسخ ها :

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
وظیفه مدیر ساختمان فراهم آوردن وسایل تعمیر و نگهداری ساختمان است نه پلمپ