مشاوره حقوقی رایگان - فرزند دخترم

سلام خسته نباشید سال 92 من و همسرم طلاق گرفتیم و توافق کردیم که دخترم با من زندگی کنه الان دخترم تصمیم گرفته چون 13 سالشه بره پیش مادرش آیا میتونه؟ و مادرش میتونه یارانش جدا کنه و روی یارانه خودش بندازه من هم گفتم یارانه را خودم ماهیانه پرداخت میکنم ولی ایشان برای این که یارانه رو رو خودش بندازه که بتونه از کمیته امداد تسهیلات بگیره در حالی که من توافقی میخواهم نفقه اش پرداخت کنم 750 و گفته یارانه هم جدا پرداخت میکنم ولی خانم قبلیم میگه من میرم یارانه را ميندازم رو خودم ممنونم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

دخترتون از حضانت خارج هست و خودش میتونه تصمیم بگیره یارانه به سرپرست تعلق میگیره و خانمتون میتونن جدا کنن

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله دختر 13 ساله می تواند خودش تصمیم بگیرد که کجا زندگی نماید ولی شما هم میتوانید که

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
دختر میتواتد تصمیم بگیرد با چه کسی زندگی نماید