مشاوره حقوقی رایگان - ساخت خانه باغی

با سلام. بنده در نزدیکی شهرستان ملایر باغی به مساحت 1325 متر دارم که سال 83 اقدام به دیوار کشی و ساخت یک اتاق 15 متری کردم. سال 89 هم اقدام به ساخت استخر به مساحت 50 متر برای آبیاری قطره ای و محوطه سازی دور استخر به مساحت 150 متر با موزائیک کردم. سال 93 جهاد کشاورزی از بنده شکایت کرد ولی دادگاه شهرستان چون شکایت کیفری بود و 3 سال بیشتر از تاریخ آخرین تغییر کاربری بنده گذشته بود من رو تبرئه کرد. جهاد اعتراض زد و پروند به استان رفت. اونجا هم بنده تبرئه شدم. اگه الان بخوام روی مساحت 50 متری استخر و موزائیک های اطراف خونه به مساحت 120 بسازم جوری که طبقه اول همون استخر با کاربری برای قطره ای درختان و طبقه دوم مسکونی باشه چون بنده این محوطه رو قبلا تغییر کاربری دادم باز هم جهاد میتونه از بنده شکایت کنه؟

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله امکان شکایت مجدد هست ولی امکان دفاع هم هست

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام بله ساخت استخر و ساختمان در اراضی مزروعی و باغی ، تغییر کاربری غیر مجاز محسوب میشود و طبق قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی مجازات جزا نقدی از 1 تا 3 برابر قیمت تمام باغ
را خواهد داشت ولی