مشاوره حقوقی رایگان - مجازات پیج فیک

اگر از عکس کسی روی پیج فیک استفاده بشود و فقط در حد فالو و چت ساده بدون نیت و قصد و غرضی برای صاحب عکس که هیچکس او را نمیشناسد فعالیت شود مجازات چیست ؟

پاسخ ها :

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
استفاده از عکس دیگران بدون اجازه قابل شکایت می باشد اگر سو استفاده نیز گردد مشمول مجازات مقرر میگردد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
سوءاستفاده از هویت دیگران در فضای مجازی و ایجاد صفحه در شبکه‌های اجتماعی با نام و هویت آنها، جرم است و می‌تواند مجازات حبس یا جزای نقدی در پی داشته باشد.

محمدمهدی ترحمی

جناب آقای محمدمهدی ترحمی:

با سلام و احترام
بر‌خلاف آنچه از سوی برخی نهادها از روی مطالعه نداشتن تبلیغ می‌شود ، خیر جرم انگاری نشده مگراینکه سواستفاده یا تحریف و تغییری در آن ایجاد شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود سوءاستفاده از هویت دیگران در فضای مجازی و ایجاد صفحه در شبکه‌های اجتماعی با نام و هویت آنها، جرم است و می‌تواند مجازات حبس یا جزای نقدی در پی داشته باشد

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

استفاده از عکس اشخاصی جرم است برحسب مورد جزای نقدی و حبس