مشاوره حقوقی رایگان - ارث

سلام ما 5 دختر و دو پسر به همراه مادر هستیم که دو دختر مجرد با مادر در خانه پدری زندگی میکنند. پدر 20 سال هست که فوت شدند و بردار شکایت کرده و گفته کسایی که در خانه هستند غاصبانه ارث من را تصرف کردند.
من میخواستم بدونم ما چگونه میتوانیم از حق خودمون دفاع کنیم و جلوی تخلیه خانه را بگیریم. آیا بردار میتواند از ما کرایه بخواهد بخاطر این چند سالی که در ارث پدر زندگی میکردیم. مرسی

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
متاسفانه مالکیت شما مشاعی بوده وهر ورثه حق استفاده از جز جز مال مشاع را خواهد داشت ولذا برادر تان میتواند دادخواست خلع ید مشاعی ویا اجرت المثل ایام تصرف را به میزان قدرالسهم خودشان مطالبه نمایند

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله اجرت المثل می تواند بگیرد وایشان می بایست تقاضای تقسیم ترکه یافروش ملک رابدهدومیتوانید سهم وی رابخرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
از زمان فوت پدر برادر می تواند اجاره بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر ماترک متوفی در تصرف بعضی از وراث باشد ، سایر ورثه میتواند دادخواست مطالبه اجرت المثل ایام تصرف را به نسبت سهم الارث خودش
و به طرفیت متصرفان خانه
مطرح نماید ولی ..
برادر شما میتواند دادخواست خلع ید را به طرفیت متصرف خانه مطرح نماید و درخواست تخلیه را نماید