مشاوره حقوقی رایگان - میزان درصد حارصه زیر چانه و قدام ساق راست.م حاسبه موارد زیر

باسلام
تفسیر رای زیر چنددرصد دیه کامل میباشد؟
1-جرح زیر ابروی چپ و روی بازوی چپ (دامیه)
2-ساییدگی کنار ابروی چپ؛ پشت دست راست و چپ؛ قدام ساق راست وزیر چانه (پنج عدد حارصه)

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

دیه توسط اجرای احکام و بسته به زمان پرداخت محاسبه میشود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
مقدار دیه توسط پزشک قانونی تعیین می شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
دیه در اجرای احکام محاسبه و پرداخت می شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود میزان صدمات را پزشک قانونی تعیین می‌نماید و برمبنای آن دادگاه مبادرت به انشا رای می‌نماید و النهایه اجرای احکام مربوطه محاسبه خواهد کرد