مشاوره حقوقی رایگان - نزاع جوابیه پزشک قانونی

سلام برادرم در یک نزاع زخمی شده به پزشکی قانونی مراجعه کردیم اما بعد از 22روز هنوز جوابیه نیامده کلانتری ، پزشک قانونی گفته که خودمان جوابیه رو به کلانتری ارجاع میدیم و کلانتری تماس میگیره ولی هنوز هیچ خبری نشده میخواستم بپرسم چقدر زمان بره؟ آیا از طرف ما نیاز به اقدام خاصی هست

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام با اعلام شماره نامه یا مشخصات از روند پرونده مطلع شوید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

با اعلام شماره نامه یا مشخصات از روند پرونده مطلع شوید.