مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از قاضی

سلام ما 85 نفر مالباخته هستیم که جوانی بنام ر. اموالمان را اختلاس کرده. با جعل مدرک دکترا و ادعای شرکت دانش بنیان اموال ما را بالا کشیده اول فرار کرد و بعد که دستگیر شد و در زندان اوین تحمل حبس تا رسیدگی پرونده بشود. اما پرونده ما در شعبه بعثت است و قاضی ما بسیار بداخلاق و اجازه نمی‌دهد کسی از شکات درست قضیه را توضیح دهد. رفتار او و طرز برخورد با قضیه باعث بی اعتمادی جوانان به دین و نظام شده است. هر چه تماس میگیرم با شماره های قوه قضاییه نمیشود پیام گذاشت و شکایت کرد. چکار میتوانیم بکنیم. چطور میشود صدایمان را به آقای اژه ای برسانیم. 122 میلیارد جمعا اختلاس کرده. افراد خانه از دست داده اند و بعضی ناراحتی اعصاب پیدا کرده اند. لطفا راهنمایی فرمایید چطور میشود قاضی را عوض کرد و کلا چه کنیم؟

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

در این گونه پرونده ها بهترین کار گرفتن وکیل و بهره بردن از وکالت است

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق حفاظت اطلاعات مستقر در مجتمع اقدام نمایید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام. به سرپرست مجتمع قضایی مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق دادسرای انتظامی و حفاظت اطلاعات دادگستری اقدام کنید.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق سرپرست مجتمع یا حفاظت اطلاعات پیگیری نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام شما میتوانید از طریق دادسرای انتظامی قضات و حفاظت اطلاعات دادگستری و همچنین سرپرست مجتمع پیگیری نمایید،به نظربهترین کار سپردن پرونده به وکیل می باشدتاوکیل پیگیرپروندتون بشه

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود به سرپرست مجتمع قضایی مراجعه نمایید و درخواست خود را مطرح نمایید