مشاوره حقوقی رایگان - وام

سلام درصورتی که وام گیرنده نسبت به پرداخت اقساط وام اقدام نکند ایا تمام و کمال برعهده ضامن است؟ توقیف اموال برای وام گیرنده اتفاق نمی افتد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام وام گیرنده و ضامن هر دو مسؤولیت تضامنی دارند و بانک میتواند به هر کدام که بخواهد رجوع نماید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پرداخت وام به عهده ضامن است و بعد از پرداخت برای ضامن حق مراجعه به بدهکار اصلی وجود دارد میتوانید از طریق مشاوره تلفنی اقدام نمایید

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

بانک مختار است علیه وام گیرنده یا ضامن شکایت کن د

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
برعهده هردو می باشد بانک می تواند به هرکدام رجوع کند اگر ضامن پرداخت می تواند از وام گیرنده مطالبه نماید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام وام گیرنده و ضامن هر کدام مسئولیت تضامنی دارند و بانک به هرکدام که بخواهد می‌تواند رجوع نماید،در صورتی که ضامن پرداخت نماید می‌تواند دادخواست مطالبه طلب بر علیه وام گیرنده مطرح نماید