مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی کلی برای ازادی زندانی وراهکاربرای ازادی و کم شدن حبس زندانی

باسلام بنده خانمم زندانه که واقعا بیگناه پدرم علنی پاپوش درست کرد داستانش طولانی ولی رو اجبار خانمم دو گرم هرویین گردن گرفته قاضی محترم 3سال 88روز زندانی بریده یک سالش تعلیقی هستش هرچندخانم سابقه کیفری نداشته ولی به گفته خودش بیشتر از این گیر کردن قاضی یک سال بریده 6الی 7ما ازاد شده. بنده بدلیل نداشتن وضع مالی خوب و نداشتن کس کار نه توان گرفتن وکیل دارم نه فیش حقوقی حتی خانم اعتراض نزده میگه قاضی لج میکنه حکم سنگین تر میکنه 8ماه الان خانم داخل زندان لاکان رشت ساکن تهرانیم 9ماهست بچه بدنیا امده بهزیستی بگفته خانمم قاضی فیش بریده اول کرده 40میلیون بعد20میلیون تومان الان 2میلیون فیش حقوقی یجا زنگ زدم اجاره گفت 2ونیم ممنون میشم اگرراهکاری هرکاری که کمک میکنه ازادشه روبگین راهنمایی کنید ثواب داره به یه زندانی و یه طفل شیرخوار من که بی خاصیت هستم بلانسبت کمک بزرگی میکنید قواله کارت ملی شناسنامه من و همسرمم برداشتن خانوادم زیر بار نمیرن نمیتونم ملاقاتش برم حتی خط گرفته بودن تلفی حرف نزنم بعد 11 سال زندگی 8سال اول جدا 3سال با خودشون پربال دادن 1سال اخرم یهو همه گرفتن بخورم زمین که خوردم ولی موفق نشدن همسرم ولم نکرد تو خیابون بی ادبی خوابیدیم تو بارداریش تو زمستون گشنگی ... ولی ولم نکرد الان من نمیتونم کاری کنم تو 11سال یه شب جدا از هم نبودیم. ممنون ببخشید

پاسخ ها :

فاطمه کارگرددوست حقیقی

فاطمه کارگرددوست حقیقی :

مشاوره تلفنی بگیرید ، یا به کانون وکلا مراجعه کنید ، کانون برای کسانیکه توانایی مالی ندارند ، وکیل معاضدتی معرفی میکند ، وکیل معاضدتی بگیرید ، پرونده را مطالعه کنند تا بتوانند به شما کمک کنند ، توکل بر خدا کنید اگر اصفهان بودید خودم بر عهده میگرفتم ، به کانون وکلا مراجعه کنید شرایط را بگویید و درخواست وکیل معاضدتی کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام لطفا به دلیل طولانی بودن سوالات می توانید از طریق پنل مشاوره تلفنی بابنده تماس بگیرید.