مشاوره حقوقی رایگان - مواد مخدر

اگر حدود یک کیلو تریاک از منزل کسی کشف بشه سابقه مواد ندارد برا مصرف خودشه کیلویی خریده ارزان بشه مصرف یکسالشه حالا جرم و مجازات چگونه است

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

اثباتش سخت است ولی بستگی به نظرقاضی دارد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

بگید به قاضی به خاطر اینکه ارزان تر بخرید یک کیلو تریاک خرید حتما ترتیب اثر میدهد اونن تو این گرانی ...

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
اینکه بیان میکنید مصرف شخصی است باب شده اما قضات محترم رسیدگی می نمایند