مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تغییر نام

سلام
اسم من محمدامین هست اما اصلا به این اسم علاقه ای ندارم
آیا راهی هست که نامم رو به یک نام ایرانی تغییر بدم؟ یا اسمم کوتاه تر بشه (فقط امین)؟

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله میتوانید پسوند ویا پیشوند اسمتان را اصلاح نمایید ودر صلاحیت اداره ثبت احوال خواهد بود

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
به اداره ثبت مراجعه نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

با سلام بله امکان پذیر میباشد و شما میتوانید اسم خود را به امین ویامحمد تغییر دهیدبه اداره ثبت احوال مراجعه نمایید

الهه دشتی

سرکار خانم الهه دشتی:

اسم محمد امین را اصلا حکم به تغییر نمی دهند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام باید درخواست خود را به اداره ثبت مطرح نمایید و در صورت رد درخواست در کمیسیون ، باید در دادگاه درخواست بدهید