مشاوره حقوقی رایگان - بی خبری

باسلام و خسته نباشید. چند سال با دختری در فضای مجازی اشنا شدم و قرار به ازدواج رسید. از انجا که پدر خانواده فوت میکند و سرپرستی بدست نامادری در خانواده میافتد و با ازدواج ما مخالفت کرده و گوشی را از دختر گرفته و او را در جایی از خانه حبس میکند بطوریکه موضوع را از خود دختر که تنها توانسته بود یک لحظه فرار کند مطلع شدم. حال با این اوصاف چطور میشود دختر را آن خانه رها کرد یا مرجعی هست بداد اون دختر برسه که الان دستش به جایی بند نیست تا آزاد بشه از اون خونه

پاسخ ها :

علي صبحي

جناب آقای علي صبحي :

با سلام در صورت حبس ميتواند اعلام جرم و شكايت كند
در صورت نياز تماس بگيريد يا پيام دهيد

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طربق پنل مشاوره تلفنی با بنده تماس بگیرید

ذبيح الله سوري

جناب آقای ذبيح الله سوري :

با سلام. به قید فوریت موضوع را با اورژانس اجتماعی وابسته به سازمان بهزیستی محل سکونت دختر مطرح و اطلاع دهید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
از طریق اورژانس اجنماعی و 110 اقدام نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام از طریق اورژانس اجتماعی یا دادسرا اقدام کند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود از طریق اورژانس اجنماعی و 110 اقدام نمایید