مشاوره حقوقی رایگان - انتقال ملک برای وام بانکی

سلام . ملکی سه دانگ برای من و سه دانگ همسرم بوده است . برای ضمانت بانکی من سه دانگمو به همسرم وکالت دادم با یک قرارداد کمتر از ارزش واقعی ملک . الان همسرم مالک تمام خانه شده و قفل درب را تعویض و تقاضای طلاق دارد . چون من مدت 4 سال است که اینجا ساکن هستم و همه همسایه ها شاهد هستند که ملک من بوده و من قصد طلاق همسرم را ندارم و می و اهم در این ملک با ایشان زندگی کنم ایامی تواند مرا از این ملک بیرون کند ؟

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

پیشنهاد میشود اط طریق پنل مشاوره تلفنی جهت راهنمایی دقیق تماس بگیرید
جواب فنی و طولانی است

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
بله امکان پذیر است
اگر ثمنی ردو بدل نشده است ابطال معامله را مطرح نمایید

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

باسلام باتوجه به توضیحاتتون ملک متعلق به همسرتون می باشدشمامی توانیدازطریق دادگاه دادخواست ابطال معامله راتقدیم نمایید

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
میتوانید با ادعای صوری بودن معامله تقاضای ابطال آن را نمایید
ضمنا مادامی که زن و شوهر هستید میتوانید در کنار هم زندگی کنید و با توجه به اینکه جنابعالی قانونا مسئول تهیه مسکن هستید چنانچه در خانه ایشان زندگی نمایید صرفا ایشان میتواند از طریق دادگاه از شما اجرا المثل دریافت نماید
که در این صورت اقدام شما جهت ابطال معامله ضروری می باشد