مشاوره حقوقی رایگان - اکانتم رو دزدیدن بعد من ازشون اکانتم رو دزدیم

سلام یه بار یه نفر بهم پیام داد که از اکانتم خوشم امده منم بهش گفتم قیمت 2 میلیون (اکانت بازی کالاف) قبول کرد که بخره بهش گفتم با واسطه معتبر بریم هی میزد زیرش می گفت نه بهونه می اورد باباش بهم زنگ زد گفت پسرم فلان بهمان من اعتماد کردم اکانت رو دادم بلاکم کردن هر دو، به پلیس فتا زنگ زدم جواب نمیده
خودم دست به کار شدم گشتم تو برنامه سایت های درج آگهی ببینم اکانتم هست دیدم آگهی شده بعد با یه اکانت فیک تونستم مخشو بزنم که اکانت رو بده قیمتش رو هم گذاشته بود 1 میلیون تومن به من گفت پولشو می خواد برای اینکه گوشیشو عوض کنه ولی بعدا بهش پیام دادم گفت می خواد جنس مغازه بخره کلا یه روده صاف تو معدش نبود اکانت رو به روش هایی بک زدم
بعد الان با هزار تا شماره میاد پیام میده که شکایت می کنه فلان می کنه فوش میده
منم ریست کرد که پیامی نمونه از خودش شمارش رو هم سیو نداشتم چون اون بهم پیام داد دیگه ریست کرد پاک شد الان من موندم دقیقا باید چیکار کنم، یه مدرک دارم فیسبوک اکانت هنوز دستم
ولی خیلی مزاحم میشه

پاسخ ها :

مریم ممنون

سرکار خانم مریم ممنون :

سلام
بابت مزاحمت ایشان میتوانید طرح شکایت نمایید .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام به نظر نمی رسد در نتیجه ای داشته باشد.