مشاوره حقوقی رایگان - كلاهبرداری و اخاذی

سلام
من اهل يزد هستم و مدير بازرگاني يك كارخانه بودم. با واسطه دو نفر با شخصی آشنا شدم در تهران كه خودش را سردار سپاه و از اعضاء بيت رهبري و همچنين عضو شورای امنيت ملي و عضو اتاق جنگ خودش را معرفي نمود. نامبرده خود را سردار ... معرفی نمود و حدود ١/٥ سال از من و خانوادم اخاذی كرد. به اين عنوان كه يك كار بين المللي ارزی و فوق محرمانه هست و بايد سرمايه گذاری كنيم و... از من اخاذی كرد . البته توانستم با همكاری ستاد خبری اداره اطلاعات يزد هويت نامبرده را پيدا كنم و البته اداره اطلاعات يزد هم حاضر به همكاری ميباشد و حتی گفتند در شكايتم ارجاع بدهم به همكاری اطلاعات و اطلاعات گفته همكاری مينمايد.
خواهش ميكنم كمكم كنيد تا حق خودم و خانوادم را از اين كلاش بگيرم .

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام " در سوال تان بطور مشخص اعلام ننموده اید فرد مورد توصیف ، عنوان شغلی واقعی اش چیست ؟ آیا نظامی است و اگر نظامی است درجه اش چیست ؟ چونکه مرجع صالح مورد تعقیب وی مشخص گردد .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام باید موضوع و پرونده شما به صورت عمقی بررسی شود
برای مشاوره بیشتر می توانید با بنده و یا همکاران محترم تماس حاصل فرمایید قبل از تماس پیامک ارسال دارید

یک وکیل

با سلام، سوال را واضح مشخص ننموده اید اما در هر حال می توانید به دادسرای محل وقوع جرم شکایت تحت عنوان کلاهبرداری و.جعل عنوان با توجه به مبالغ و فیش های پرداختی و اینکه ایشان با تقلب پول شما در قبال وعده امور واهی گرفته.البته بهتر است از حضور وکیل در پرونده خود بهره ببرید.

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به حساسیت موضوع توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه به صورت حضوری اعلام شود..

یک وکیل

اگر منظورتان از کمک در خواست وکیل است تا پرونده شما را پیگیری نماید باید با وکیل مورد نظر خود تماس بگیرید در غیر اینصورت بنده سوالی ندیدم که پاسخگو باشم. باید در دادسرا شکایت نمایید