مشاوره حقوقی رایگان - اجرای رای تایید شده در دیوان عالی

طلاق خلع با واگذاری همه حقوق و جهاز اولیه صادر شده زوجه سند اپارتمان که منزل خانواده می باشد را پنهانی بنام دختر خانواده که ساکن المان و تبعه المان شده کرده حال اسباب و لوازم خانه که همسر تهیه نموده و در دو سال قبل طبق مدارک شرکت بازسازی تمامی اپارتمان را بازسازی نموده چگونه می شود زوجه در ان سکنا دارد و ادعا که زوج برود اجرای احکام در اجرای رای دخالت می کند تا حقوق هر کدام را معلوم کند
با تشکر و سپاس از شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام شما از بابت خرید وسائل ، اگر فاکتور خرید یا شاهد دارید میتوانید دادخواست استرداد وسائل
را مطرح نمایید و از بابت تعمیر خانه هم میتوانید دادخواست مطالبه وجه را مطرح نمایید