مشاوره حقوقی رایگان - عدم ارسال کالا در خرید از اینستاگرام

من در تاریخ 14شهریور خرید قهوه داشتم از اینستا به مبلغ 1200000تومان قرار بود تا دور بعد دستم برسه اما هیچکس پاسخگو نیست برای پولم یا محصول چطوری باید عمل کنم شماره تماس هم یه شماره ثابت فقط هست و دایرکت گفتگو و فیش واریزی من

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
اگر با لطایف الحیل ومانور متقلبانه ازشما وجوهی دریافت شده شکایت کلاهبرداری مطرح نمایید

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

از طریق دادخواست مطالبه وجه و یا کلاهبرداری از طریق دادسرا اقدام شود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

از طریق دادخواست مطالبه وجه و یا کلاهبرداری از طریق دادسرا اقدام شود