مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام فاطمه

سلام وقتتون بخیر
اسم شناسنامه ای من فاطمه هست ولی از بچگی منو هانیه صدا کردن و کلافه شدم از دو اسمه بودن و میخوام عوض کنم از ثبت احوال پرسیدم گفتن عوض میکنن ولی بعضیا میگن نه عوض نمیکنن اگه بحث اسم ائمه باشه خب هانیه هم کنیه ی حضرت فاطمه ست
میخواستم بدونم آیا شدنی هست که اقدام کنم

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
بله به اداره ثبت مراجعه واز طریق سامانه درخواست خودرا ثبت کنید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
اداره ثبت احوال فقط اسامی که درقانون ثبت احوال تصریح شده را می توانند تغییر دهند وسایر اسامی باید بااعلام علت ودلیل از طریق دادگاه اقدام نمایید

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
از طریق دادگاه اقدام کنید .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام میتوانید اما باید مواردی را لحاظ نمایید