مشاوره حقوقی رایگان - رزمندگی

با سلام.
خواهشمند است راهنمایی بفرمایید
بنده از مرداد 68 الی مرداد 70 در مناطق عملیاتی شمالغرب کردستان و اورامانات با عضویت سرباز با آن شرایط سخت حضور معاندین و ضد انقلاب خدمت نموده ام
آیا هم اکنون می توانم از مزایای جبهه و ایثارگری برخوردار باشم البته تمام افرادی که در آن دوره با بنده هم خدمت بودن و به درجه رفیع شهادت یا جانبازی نایل شدن از کلیه امتیازات برخوردار هستند ولی ما بنده رزمنده تا حالا امتیازی نداشته ایم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

اگر قرارداد در دست دارید با استناد به نظریه کارشناسی و قرارداد مابالتفاوت پرداختی را با تقدیم دادخواست مطالبه نمایید . اگر قرارداد نداربد با شکایت از بنگاه در تعزیرات اخذ قرارداد را مطالبه کنید