مشاوره حقوقی رایگان - نحله و اجرت المثل

آیا پس از پرداخت اجرت المثل زوج باید نصف اموال و نحله هم پرداخت کند؟ من مهریه و اجرت المثل پرداخت کردم و رسید محضری گرفتم و حالا میخوام همسرم را طلاق بدم

پاسخ ها :

محمد صنوبری

جناب آقای محمد صنوبری :

سلام.
با پرداخت اجرت المثل نیاز به پرداخت نحله نمی باشد.
اگر طلاق به درخواست مرد باشد و زن هم از وظایف همسری خود تخلف نکرده باشد، حسب شرط ضمن عقد، ایشان مستحق دریافت نصف اموالی که بعداز ازدواج حاصل شده است، می باشند.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
در صورتی که بدون دلیل بخواهید طلاق دهید بله

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

درود ، زوجه نمیتواند هم اجرت المثل بگیرد و هم درخواست پرداخت نحله داشته باشد .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

درود
تنصیف در صورت طلاق از جانب زوج باشد و ناشی از سو رفتار زوجه نباشد بنظر قاضی نسبت به اموال بعد از ازدواج جاری می گردد
با پرداخت اجرت المثل نیاز به پرداخت نحله نمیباشد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام اگر زوج تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت کرده باشد میتواند دادخواست طلاق را مطرح نماید و زوج برای طلاق
نیاز به دلیل هم ندارد و فقط باید تمام حقوق مالی زوجه را پرداخت نماید و
زوجه در صورتی میتواند ادعای نصف دارایی زوج را نماید که در عقد نامه شرط
تنصیف دارایی شده باشد و