مشاوره حقوقی رایگان - راهنمایی در مورد عدم صلاحیت کافی پدرم در مورد تصمیم گیری اموال خودش میباشد.

عرض سلام و احترام
در مورد چگونگی اقدام جهت اخذ حکم عدم صلاحیت پدرم و حداقل زمان برای صدور ان ؟
پدرم پرخاشگر و تعادل روحی و روانی ندارد و به من و دیگر اعضای خانواده توهین و تهمت و اصلا نمیشه دو کلام باهاش حرف زد به نظافت خودش نمیرسه وسایل کهنه و ضایعات مردمو جمع میکنه میاره خونه انبار میکنه موقع عصبی شدن دیگه اختیار نداره داد و بیدادو فحش و درو دیوار زنی این اخری هم میخاست من که پسر بزرگشم دست روم بلند کنه دیگه من محل ترک کردم. پدر و مادرم نزدیک 30 سال پیش طلاق گرفتن و پدرم سابقه 5 زندان سیاسی رو داره که از همون زمان رفتارش غیر قابل تحمل شده بود. حالا پدرم 70 سال سن داره 2 تا خونه داره ولی عین کارتون خوابها زندگی میکنه. تنهاست من با مادرم زندگی میکنم خواهر و برادرم ازدواج کردن . نگرانم که این اخر عمری اموالش و به باد بده
از طرفی چون واقع نمیشه باهاش حرفید با مشورت از خانواده تصمیم گرفتیم به سالمندان یا تیمارستان انتقال بدیم.
ازتون ممنون میشم راهنماییم کنین که چطوراقدام کنم.ممنون

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

اگر قدرت تصمیم گیری و اختلالات روانی دارد می توانید با جمع آوری مدارک پزشکی و سایر ادله تقاضای حکم حجر ایشان را درخواست نمایید