مشاوره حقوقی رایگان - طلاق به دلیل ازدواج مجدد

سلام شوهر من بدون اینکه از من رضایت بگیره زنه دیگه ای را صیغه 99 ساله کرده و مهریه آن زن ملک به ارزش 500 میلیون است ... مهریه ی من 114 سکه عندالمطالبه است ... بعد از اینکه من از ازدواج مجدد همسرم باخبر شدم قرار بر این شده که آن صیغه باطل شود و مهریه ی آن زن پرداخت شود ... من با در دست داشتن صیغه نامه ی شوهرمم و آن زن میتوانم از شوهرمم شکایت کنم و طلب مهریه و حتی دادخواست طلاق بدهم .... حال سوال من این است که آیا بعد از باطل شدن صیغه ی موقت من میتوانم هر زمان که بخواهم با در دست داشتن مدرک (صیغه نامه) از همسرم شکایت کنم و درخواست طلاق بدهم یا فقط تا زمانی که صیغه باطل نشده است میتوانم این شکایت را انجام دهم؟

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

سلام.شماهرزمانی که بخواهیدمیتوانید مهریه خودرامطالبه کنید وارتباطی به طلاق ندارد.درصورتی که بتوانیدثابت نماییدهمسرتان بدون رضایت شماازدواج کرده میتوانید طلاق بگیرید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
شما اللان اطلاع دارید و اثباتش برای بعدها با توجه به توافق فی مابین سخت است اما مهریه در هر شرایطی تعلق می گیرد

میترا جوادپور

سرکار خانم میترا جوادپور :

سلام ، اگر بتوانید ثابت کنید بله
مهریه هم تعلق میگیرد .

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام بله شما میتوانید در خصوص مهریه و طلاق اقدام کنید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
با توجه به توضیحات مذکور منعی برای طلاق نیست