مشاوره حقوقی رایگان - استعفا مدیر ساختمان و عدم مسئولیت

سلام
من حدود یکسال و نیم هست که مدیر یک ساختمان 12 واحدی هستم و طی این 18 ماه مشکلات زیادی در ساختمان وجود داشت (عدم همکاری یکی از ساکنین با ساختمان ) که باعث شد من با چند واحد دیگر نیز درگیری لفظی داشته باشم ،به طوری که از من سلب آسایش شده الان میخواهم که کنار بکشم اما هیچ کدام از مالکین قبول مسئولیت نمیکنن و خودشان کنار کشیدن ، حتی من شارژهای واریزی را نیز به مالکین عودت داده‌ام میخوام بدونم که ایا ممکن است از طرف همسایگان با طرح شکایت برای من مشکی ایجاد شود و در صورت خرابی لوازم ( اسانسور و یا درب پارکینگ ) آیا من همچنان مسئول هستم ،
لطفا راهنمایی بفرمایید. که راهکار چیست .
با سپاس

پاسخ ها :

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

با سلام
طبق قانون تملک اپارتمانها مدیر ساختمان مسول امورات ساختمان خواهد یود حال امر میخواهید از سمت مدیریت استعفا دهیدباید مجمع عمومی مالکین را دعوت و نسبت به تعیین مدیر جدید اقدام کنید

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

طبق قانون تملک اپارتمانها مدیر ساختمان مسول امورات ساختمان خواهد بود .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

درود مدیر ساختمان مسول امورات ساختمان خواهد بود